Wandelen met mijzelf #02

Slippers uit en wandelschoenen aan, wandelen met mijzelf… Ik had het mijzelf ook belooft en wat ik beloof doe ik… Deze keer richting Eem, naar de bunker waar ik in mijn jeugd met mijn broeders viste… De jeugd en de bunker is er nog…

Een aantal weken geleden begeleid je in de nacht plots een dochter die haar moeder van het politiebureau moest halen… agressief dronken… ik heb gewacht totdat moeder en dochter samen op de bank in slaap vielen… 5:43 uur op de klok… volgende dag alsof er niks aan de hand was gewoon die… klus doen…

Moeder leeft niet meer kreeg ik vanmiddag te horen… In dezelfde groep was er tegelijkertijd ruzie om de wasmachine en op de gang gegooide dozen… tjha…

Afgelopen weekend waar nieuwe artiesten een podium vonden met zoveel plezier… tegelijkertijd spreek je een lief jong mens die nog dealt met een periode van afscheid… een opgezochte dood en een plotselinge… Ze is sterker dan ze zelf weet… zag het aan haar ogen… heb het haar niet gezegd maar laten voelen…

Deze week veel gesprekken over toekomstmuziek voor onze stad… beetje bruisen…

Nog FF zitten en voor mij uitkijken, uitkijken op wat nog komen gaat.

Wandelend maak je altijd stappen vooruit…
In de loop der jaren heel wat met en voor anderen gedaan… nu ff voor mijzelf…

En donders wat is een zomer avond aan onze Eem toch mooi van kleur…

Nu weer terug lopen en toch vooruit gaan…

#WandelenMetMijzelf #02

#WieIkBen #BeetjeStoer #AlleenMaarLief #JeZelfBlootgeven #IntensLeven

Ga hier naar het origineel social bericht voor de reacties.

Geef een reactie