E en verkeerde bewijs…

Ik moest toch maar eens mijn E rijbewijs halen… reed al jaren met aanhangers en caravans maar was altijd een puzzel met de combi… gewicht trekding versus aanhangding.
Dus ik belde Bert van den Hoek, meteen een leuk gesprek. Hij zei “ik vraag direct je examen aan, dat red jij wel met twee bijstuurlesjes…”

Zo gezegd zo gedaan.. twee rete leuke lessen en gesprekken over ondernemerschap gehad en ook vooral op parkeertechniek goed wat bij geleerd…
Dus op naar Leusden, het CBR… relaxed kletsen met alle mensen die hij kende en ik was ook niet zo bezig met dat examen… Een zoomer en Bert keek mij aan en zei “yes… daar ga je! op naar het loket…”
Daar aangekomen werden de papieren gecontroleerd en werd er om mijn rijbewijs gevraagd…

Nu moeten jullie weten dat als wij op vakantie gingen naar het buitenland, we op aanraden van de ANWB onze papieren kruislings in de portemonnees deden, zodat je altijd wel een identiteitsbewijs bij je had als je je portemonnee vergat, kwijtraakte of gestolen werd… #DatDus

Dus ik druk met een big smile mijn rijbewijs tegen het glas… aan de andere kant werd er gelachen… “Dat bent U toch niet?” ik draai het rijbewijs naar mij toe en zie het kopje van Mevr. Stuij… #KUT
Bert kijkt mij aan en zegt… “Dit is wel het simpelste wat ik in mijn carrière meegemaakt heb en was zichtbaar boos” Ik mijn vader nog uit bed gebeld, hij had net als Mevr. Stuij nachtdienst gehad… Stuij zoeken… mijn vader fietsen maar die kwam te laat op zijn fietsje aangescheurd… #GeheelMijnFout

Onderweg terug was Bert nog best even boos… hij zegt “hoe dan!? je checkt toch alles!?” ik zeg, ik weet dat het in mijn portemonnee zit dus waarom zou ik het checken? “Rij je al die tijd al met dat hoofd er op rond?” Euh… ja en legde uit, hoe dan… We hebben huilend van het lachen terug naar zijn zaak gereden voor een bakkie pleur…

Haalde ook 4 jaar later haar E.
in 1x #Gezeik


Nog maar twee lesjes dan? Euh ja doe maar… Koekje er bij? Euh ja doe ook maar…

Ik haalde het een dag na mijn verjaardag… #Dubbelgebak #DatWel

Lees hier verder, Bert-gaf-duizenden-amersfoorters-rijles-de-beste-en-leukste-instructeur-die-er-was

Geef een reactie