Ik kom er niet uit… omdat ik er niet in kom…

Het vaccin, inmiddels in al bizar veel mensen gespoten en dus getest.. er zijn zover ik weet niet massaal kreupelen en zieken door ontstaan… #MaarGoed
Inenten is niet verenigbaar met het geloof dat niet de mens het leven in de hand heeft, maar God. Alleen in Nederland is dit ooit een soort principe kwestie geworden… Je reinste volkscultuur dus… #MaarGoed
Ik snap dat je plekken waar je drank in de mens laat gieten en die ruimten veelal niet bepaald ruimte bieden om elkaar zonder aerosolen overdracht in de ogen te kijken nog dicht houd… #MaarGoed
Ik snap dat (in zalen verplicht zittend) de anderhalve meter en de mondkapjesplicht op drukke plekken om diezelfde microsappenoverdracht te voorkomen… #MaarGoed
Ik snap dat als je ziek bent en een potentiele virusbom bent dat je dan even niet naar school of je werkplek moet gaan… #Maargoed

Ik snap dat de overheid het onderwijs fysiek on hold zet omdat dit virus ontwikkelaars zijn en het transport naar de gezinnen en families versterkt… #MaarGoed
Ik snap dat de overheid contactberoepen on hold zetten om de afstand te bewaken… #MaarGoed
Ik snap dat de overheid reizen probeert te voorkomen zodat de verspreiding niet te snel gaat… #MaarGoed
Ik snap dat je als overheid het liefst zoveel mogelijk mensen weerbaar probeert te krijgen tegen een virus, daar zijn inentingen al wat jaren een probaat middel voor, maar ook het doorstaan van een virus… #MaarGoed.
Ik snap dat je als overheid niet uitgaat van, hoe richt ik de zorg zo in dat we zoveel mogelijk mensen ziek kunnen laten worden, maar op de kosten en ziekte voorkomen… #MaarGoed

Ik snap dat je in een pandemie als deze moet koersen op inschattingen, modellen en aannames die geen zekerheden kunnen bieden… #MaarGoed


Maar,
Ik snap niet dat de overheid met een pas komt om aan te tonen bij welke club de mensen horen… #WerktNooitNietGoed
Ik snap niet dat de overheid middels (communicatie) trucjes mensen aan het vaccin willen krijgen… #WerktNooitNietGoed
Ik snap niet dat de overheid niet helder en eerlijk verteld over de foute inschattingen die ze hebben gemaakt en niet altijd de verstandigste beslissingen hebben genomen… achter af gezien dan he… want dat mag! #WerktNooitNietGoed
Ik snap niet dat de overheid hier winkels heeft laten sluiten in een vakantie periode zonder overleg met de buurlanden waardoor daar de massa aan reisbewegingen en clustervorming juist uitgelokt werd… #WerktNooitNietGoed
Ik snap niet dat de overheid sportscholen die de afstand goed kunnen bewaken, veelal een goede hygiënecode hebben en waar mensen aan hun fysieke weerbaarheid kunnen werken sluit… #WerktNooitNietGoed
Ik snap niet dat de overheid restaurants die de afstand goed kunnen bewaken, veelal een goede hygiënecode hebben en waar mensen aan hun sociale weerbaarheid kunnen werken sluit… #WerktNooitNietGoed
Ik snap werkelijk niet dat de overheid de cultuur nu al 2 jaar lang op het laagste pitje ever word geschroefd waar op de meeste plekken afstand ingeregeld kan worden en de plek is waar mensen aan hun psychologische, mentale en sociale weerbaarheid kunnen werken zohwhe… venijnig de das om doet… #WerktNooitNietGoed
Ik snap ook werkelijk niet dat de overheid voor het gemak de cultuur op één hoop gooit en de vele musea waarbij er zijn die al blij zijn als er 3 man tegelijk door de zaal loopt, de theaters die al zittend publiek hebben, de poppodia en de festivals op één hoop gooit… #WerktNooitNietGoed

Ik kom er al bijna twee jaar niet meer in… en dat begint echt pijn te doen…


En!
Ik snap niet dat volwassen mensen zich niet willen laten vaccineren om onbestaanbare redenen… wel als het een gezondheidsreden is of een relevante principe kwestie maar die laatste heb ik nog niet gelezen of gehoord… #MaarGoed
Ik snap niet dat er mensen zijn die anderen uitmaken voor stom of je zelfs er van willen weerhouden je eigen keuze te maken als je je laat vaccineren of juist niet… #WerktNooitNietGoed

Geef een reactie