Hoop doet leven…


Zucht… diepe zucht… Weer wat tijd om op te ruimen en dingetjes te regelen… Erger ik mij rot aan kleding hoopje nr. 06 die Miss. I. creëert…

We begonnen ooit met één stoel op de slaapkamer voor de snelle stapel zeg maar… maar toen de pootjes wat wijd begonnen te staan… dacht ik, dan neem ik de traprailing wel… dat dacht Miss. I. dus ook meteen om nog meer kwijt te kunnen… Dit ging naar een tweede stoel op de overloop, badkamer een kastje en de strijkplank en nog een stoel…
Dus dat ik net zeg nadat ik voor de zoveelste keer toch een onderbroek met iets te veel zwart kant aan had… wij dragen veel zwart dus ik weet ook niet meer welke hoop ik moet gebruiken… ruim alsjeblieft minimaal twee hopen op en houd het bij die hopen van jezelf… En dat regelt ze in een split sec… ze pakt een hoop op en legt die op een andere hoop… en herhaalt dat… #Damn #KanWelJanken
En dan heb ik het nog niet over een wasmachine die het al 3,4 maand niet doet… ik vroeg toen het kreng ermee nokte “heb je de filter er uitgehaald en schoongemaakt en ff goed gekeken in dat gat…” Yep! helemaal niets… Gezien de drukte en een reserve wasmachine beneden in de bedrijfsruimte geen haast…
Ik denk in mijn opruim- en regelwoede… zal nu toch is kijken… en haal een haarbandje uit het filterschoeppompje… #Wheee
 
Ik overweeg nu een nieuwe Miss. I. mail ff bij interesse…

Geef een reactie