Ingeborg 50 jaar

Mijn lief en steun en toeverlaat, jullie vriendin en dochter Ingeborg Stuij wordt 50 jaar en zij wil dit stilletjes voorbij laten gaan. Maar dat gaan we niet helemaal naar wens invullen wat mij betreft. Deze op 9 september 1971 op de oude gracht geboren Utrechtse, jaja… woont al even in 033. Maar zover de historie want die heeft ze inmiddels wel geschreven in zware, emotionele en fijne tijden.

En ja al sinds 1988 fan van mij 😉 maar waar ze is een nog groter fan van is, is de muziek en natuurlijk alles altijd net even anders dan ik natuurlijk… Haar grote helden zijn Corbijn en Depeche Mode en nu wil ze al heel lang het boek hebben van Anton Corbijn over Depeche Mode, dus dat gaan we regelen. #Toch
Ze heeft ook ooit bij Veenendaal boekhandel volgens mij deze gezien National Geographic Atlas of the World, maar dat weet ik niet zeker (Thats me) en ik durf het niet meer te vragen #Slik

En dan moet ze denk ook maar even doorsparen, maar wellicht blijft er al vast wat in de pot over…

Ze is gek op kleine cadeautjes (die ze van mij nooit krijgt) als bloemetjes, zeepjes, geurtjes en platen, boeken en concertbonnen en een nieuwe voorstoel voor in de Lady Laro, zou ze ook te gek vinden… gezien de rugklachten deze vakantie haha… 😉

Maar het belangrijkste is dat ze/we iedereen weer even kunnen zien en spreken… #MooisteCadeautje

Depeche Mode by Anton Corbijn - image 1

Dus lijkt het mij leuk om zaterdag avond 11 september met haar beste vrienden toch wat gezelligheid te creëren, geen koffie met gebak, maar net daarna een drankje en een hapje en gezamenlijk het boek geven.
We hebben beneden in de studio’s ruimte genoeg en als het lekker weer is dan hebben we Het Herminaplein nog.
Gezien vrijwel alle genodigden (zover wij weten) op de lijst dubbel gevaccineerd zijn, moet ook dat nu even geen beletsel zijn om elkaar weer eens te spreken. Die paar jonkies kunnen wel een testuitslag laten zien van 24 uur jong. #Toch Alle genodigden kennen elkaar dus relax, geen burgemeester die haar een lintje komt geven, wat ik eigenlijk dan wel weer terecht zou vinden…

Beetje muziek en ik vermoed dat er ook nog wel zomaar wat live gaat gebeuren.

Aan en afmelden kan tot laatste moment en waai gerust binnen voor een uurtje, das toch gezellig en geen zorgen we hebben altijd genoeg in huis, iedereen is bij ons thuis dus graaf in de kasten naar wat lekkers, zelfbediening rules.


Het is erg lastig voor mij om iets stiekem te doen, gezien ze werkelijk alles onder controle heeft om mij heen, maar niet in de gaten hoop ik. Vandaar dat ik deze pagina gebouwd heb en hier onder kan je reageren.
of je mailt even naar mail@ingeborgstuij.nl (deze kan alleen ik online lezen en de pagina heeft geen link binnen deze site dus bewaar/onthoud de link www.ingeborgstuij.nl)

Let wel ik zie dit alles niet meteen omdat ik dat niet binnen kan laten komen op mobiel of PC. Is het spoedje of belangrijk App of Messenger mij dan simpel iets met lullig een tekstje met een losse i er in (dit ziet ze vaak ook dus wees creatief ;-), dan log ik ff in om te kijken.

Wij hopen tot snel en anders zoeken we jullie op! Steeds meer rust in de tent dus dat moet weer eens gaan lukken.
Liefs, Bernard

24 Replies to “Ingeborg 50 jaar”

  1. Hoi lieve Bernard, volgens mij is Ingeborg geboren op 9 september en niet op 9 augustus 🙂

    Wij kunnen die dag helaas niet want mijn broer gaat dan trouwen. Hoop dat Inge een superverrassing heeft en een gezellige avond .. en jij ook natuurlijk … 🙂 knuf.

Geef een reactie