Theatjes

Thea is ontstaan uit de Klaasjes  van Nico Dijkshoorn, deze twittert hilarische stukjes over een zekere Klaas.
Dit blijkt inmiddels zijn vader te zijn.
Het was voor mij de inspiratie om mijn kronkelende gedachten vorm te geven.

Thea.ter is haar niet vreemd…

Hier heb ik de tot nu toe opgekomen Thea kronkels gedropt.

Geschreven vanaf: 01-4-2010
laatste publicatie: 17-02-2016
—————————————————————————————————————————————————————–

Thea praatte regelmatig met zoveel consumptie dat ze haar eigen glas daar mee vol hield…

Thea drukte regelmatig haar snor… deed ze met een stempel…
en altijd met paarse inkt…

Thea at tegenwoordig, niet afbreekbaar toilet papier als toetje… hoeft ze haar kont niet meer te vegen…

Thea deed regelmatig een ronde dansje rond een boom… met een veer in haar kont… en dan maar kirren dat ze geen vogel was…

——–
Thea peuterde altijd kouwgom van de stoep, kon ze ook is lekker gebukt staan…

Thea had iets met snaren, vond ze fijn…

Thea bakte graag appletaart, vond ze stijlvol…

Thea haalde de klinkers uit de straat reed je door de strt, vond ze mooier klinken.

Thea belde je spontaan op om te vragen hoe met je was en vertelde daarna hoe het met haar was, bizar gewoon…

Thea stond uren met een slang met een variabele spuitkop om haar hals, we vonden dat spannend.

Thea was haar tijd ver vooruit en liep zelf ook al op ethanol.

Thea belde bij je aan en bedankte voor de mogelijk fijne avond en ging weer.

Thea had schijt aan haar schoenen.

Thea zat dagen op het dak om er dan weer gewoon van af te komen, kwam de brandweer niet bij kijken.

Thea liet s’morgens graag haar kondt uit, gewoon in het bos.

Thea liet graag alles lopen, maakte haar niet uit.

Thea hield er van een boom op te zetten op verjaardagen, kritiek hierop maakte haar niets!

Thea schopte graag honden, aan het blafje hoorde ze dan welke sekse het was.

Thea vroeg soms zomaar aan je of je een lepel had, vond ze dan mooi.

Thea ging graag op jacht, stond ze stokstijf met een veer in haar hoed achter een boom.

Thea liet haar neusvleugels trillen als je met haar stond te praten, kon ze uren volhouden.

Thea liep met een paddel de CD shop in en mepte daarmee in één slag de Bruce collectie van de toonbank en schreeuwde dan the River is kut.

Thea at peertjes, kilo’s, daarna gaf ze een week lang licht.

Thea hield van uitstervende dieren schoot ze de laatste neer en zei zo dat doet niemand me meer na.

Thea zag je dagen door de straat sukkelen, werd je rustig van je wist niet eens waarom.

Thea had een SMs relatie, deed ze helemaal in zwart leer met een zweep in haar mond, had ze haar handen vrij voor de Phone.

Thea had wijkende borsten kon ze de lul er compleet tussen leggen.

Thea scheet in 3 seconden een pot vol, doortrekken werd dan ook een voetenbad.

Thea beukte er behoorlijk op los, maar wel met condoom.

Thea liet haar pinknagel doorgroeien kon ze ook de bullen achter haar ogen weg krijgen.

Thea ging graag naar Tsjechië sloeg ze een boer op zijn aangezicht en schreeuwde ik heb je gewaarschuwd, maar je wilde niet luisteren!

Thea stoeide dagen met Frans, vooral haar tong kreeg ze niet goed gedraaid, nu ging ze maar Spaans leren.

Thea liep soms zomaar een kroeg binnen en vertelde iedereen dat ze niet in de rij hoefde bij het damestoilet, OMDAT ZE EEN STOMA HAD!

Thea hield van de herfst, liep ze schreeuwend over straat dat de verandering gaande was!

Thea hield van de herfst kon ze haar, haar ook laten verkleuren.

Thea hield van de herfst, alles viel voor haar.

Thea tiefte zomaar een raam in, schreeuwde ze dat scherven geluk brengen en dat je niet moest zeiken over iets wat toch verzekerd was.

Thea liet midden in een volle trein coupe het liefst napruttelende scheet en wees dan op haar knieen van pret, op haar voorhoofd deed ze dat niet.

Thea maakte elke dag een pleelist, schreef ze elke dag een pleerol vol met de top tien schijtwijven uit de buurt.

Thea was gek op sporten, deed ze zeker vier keer per dag binnen de 4 seconden, die snelheid deed niemand haar na.

Thea deed graag mee aan talentshows, zong ze op een draaistoel en als ze de jury goed genoeg vond draaide ze om en voorzag de Jury van commentaar.

Thea richtte ongevraagd je woonkamer opnieuw in, zat je ‘s morgens nog op de bank, lag je ‘s avonds op een draaiend bed televisie te kijken.

Thea liep regelmatig met een dood schaap op haar schouders over de dam, de rest volgde dan wel zij ze. Wij deden niet aan trends mee!

Thea belde aan liep langs je heen en zette spontaan een bloemetje bij je op tafel, op de terugweg schreeuwde ze dat het ook nooit goed was. Wij hielden niet van aardappelplanten!

Thea was fan van Domino Day, ging ze met haar machine geweer naartoe en dan maar wachten op de musjes. Wij vonden het repeterende wat saai!

Thea vroeg een bouwvergunning aan voor het verbouwen van haar voorgevel, vooral de inspraakprocedure vond ze gezellig. Wij zagen liever de foto’s voor/na niet!

Thea was gek op de herfst schreeuwde ze voortdurend “eikels” op straat ter bevestiging van wat ze zag.

Thea liep als de zon scheen graag sliples over straat, bleerde ze de hele tijd dat de mensen niet op haar moesten letten maar op haar gebloemde topje.

Thea liep graag een huligancafé binnen schreeuwde ze dat ze voor de winnaar was, werd ze in elkaar geneukt, konden die jongens ook is scoren.
Thea had moeite met vaste structuren, zij veegde dan ook voordat ze ging schijten haar billen, het was lastiger dat ze ook daarna pas haar broek uitdeed. Wij hadden last van de vliegen!

Thea was gek op Griekenland sloeg ze alles in scherven, scherven brengen geluk schreeuwde ze dan als je voorruit er uitlag. Wij deden onze bril af!

The bracht elke ochtend de kinderen naar het dagverblijf, ouders werden gek omdat ze niet wisten naar welke. Wij hadden liever geen kinderen!

Thea knipperde drie keer met haar ogen en sloeg dan op vol vermogen je adamsappel naar binnen. Gewoon omdat het haar de strot uitkwam!

Thea nam een borrel en nam er daarna nog één. Gewoon omdat dat kon

Thea liep een disco binnen, vroeg of de muziek zachter kon en bedankte dan, ging ze zitten met een zucht. Koppijn fluisterde ze dan!

Thea las graag vanstreek romans, zat ze uren in hoekje te janken en daarna gaf ze jouw de schuld. Wij gaven ze haar niet cadeau!

Thea hield van doktersromannetjes vooral de uitgebreide beschrijvingen van de operaties lieten haar zweven van geluk. Wij zoende haar niet eens op de wang!

Thea liep graag over straat met een koptelefoon, gewoon omdat je dan het woord kop wel bij een mens mag gebruiken. Wij vonden dat paarden ook koppen hadden!

Thea plakte je hele bureau vol met Post-It papiertjes met seconde lijm, dat gaat sneller zij ze dan. Wij schreven enkel nog maar memotjes!

Thea plakte haar hele huis vol met Post-It, zo das mooi geel zij ze dan. Wij lieten nu kleine berichtjes achter!

Thea hing uren boven een rioolput op straat, rook ze precies wie er wel en niet thuis was, ging ze daarna bij ze theedrinken. Wij willen wedden dat terug!

Thea liep altijd via jouw achterdeur naar binnen en nam een bakkie, als je dan zelf binnen kwam schrok je je kapot, zei zij “voel je thuis”. Wij hielden de boel op slot!

Thea bouwde menselijk piramides, gewoon op straat, voor je het wist lag je ertussen. Wij snapte niet hoe ze het voor elkaar kreeg!

Thea hield niet van spiegels, zag ze wat achter haar was. Wij snapte dat met haar verleden!

Thea gaat graag naar Amsterdam, daar word ze al voor € 2,75 genaaid op een terras en krijgt bier toe. Wij gaan liever naar Kronenburgpark!

Thea liep graag met een papier prikker over straat. Wij gebruikte alleen nog maar stoffen zakdoekjes!

Thea stak graag een haar neus in andermans zaken, later kwam dit er met een klysma weer uit. Wij droegen liever geen clownsneus bij het feestje!

Thea liep graag over straat met een megafoon, sloeg ze iemand ermee op zijn kop en schreeuwde dan wie niet horen wil moet maar voelen. Wij waren banger voor haar tuba!

Thea was gek op dieren, ze kon er uren gebiologeerd naar kijken, zocht ze er één uit in de koeling en dan het liefst rozé gebakken het maagje in. Wij aten graag mee!

Thea maakte graag linksdraaiende microbiologischesoep, schepte ze uit de sloot naast haar huis, even in de magnetron en klaar. Het linksdraaien begon binnen een half uur, in je maag!

Thea liep graag marathons, deed ze op haar sloffen binnen 2,5 uur, moesten de anderen ook maar sloffen gaan dragen vond ze. Wij konden hier niet tegen op!

Thea zette graag tegels, gewoon tegen het glas, lijm kan ook mooi zijn vond ze, mengde ze er wat roze poeder door. Wij vonden het geen tegelwijsheid!

Thea kocht spontaan een nieuwe BMW en parkeerde die dan achter in een kleding winkel, gewoon via de voordeur. je zag dit nog maar weinig!

Thea liep graag op straat met een grote TV onder haar arm dat vond ze beter dan haar ziel. Wij vonden het politie uitdagen

Thea droeg graag leren laarzen, gewoon omdat ze dat kon betalen. Je zag dit nog maar weinig!

Thea deed aan voorpaaldansen, gewoon midden op straat, ging haar makkelijk af, op festivals begint het ook al een trend te worden. Wij dansten niet meer!

Thea kon van alles laten staan, soms haar thee, soms een boterham en soms een lul, gewoon door handen handen er van af te trekken. Wij deden het zelf ook!

Thea gooide vroeger nietmachines in jaknikkers en schreeuwde dan “daar heb je niet van terug he!” Wij konden hier niets mee!

Thea hield van beren, kon ze uren volhouden. Wij haalden al vast zalf!

Thea ging graag winkelen met een winkelwagen, eentje van de Makro, liep ze een boetiek binnen en schreeuwde dan dat de paden te smal waren. Wij waren hier niet graag bij!

Thea was gek op tuincentra’s nam ze haar 2 sec. pop up tent mee en bleef dan gewoon een week bivakkeren, tussen de palmen, de tropen zei ze dan. Niemand durfde er wat van te zeggen!

Thea stapte spontaan in een auto die voor een stoplicht stond te wachten, hup naar huis, gaan met die kar schreeuwde ze dan. De meesten moesten toch al naar huis!

Nicolaas doet zijn kofferbak open en zijn mond valt open dit heeft hij nog nooit gezien, gooit het dicht en crost naar de supermarkt, ff spinazie halen…

Nicolaas loopt over straat en denkt in één keer aan het vorige, rent naar de bushalte en belt een taxi, hij moest er nu toch heen…

Nicolaas vetert zijn schoenen en trekt zijn sokken wat hoger op, loopt naar de wc en doet zijn ding, daarna ff broodje hageltjes eten en klaar om te gaan…

Thea had wel is baaldagen, sloeg ze haar mobiel naar de klote en ging bij de KPN winkel staan janken dat die zooi spontaan uit elkaar viel. Wij hadden T Mobile!

Thea voelde zich wel is goed, die vier dagen in het jaar liep ze dan ook met een grijns over straat en kuste elke voorbij ganger met een baard, broeder schreeuwde ze dan!

Thea zat soms dagen op het toilet, gewoon omdat ze het daar kon laten lopen, veegde niet eens haar billen, komt later wel zei ze. Wij moesten dan buiten!

Thea was gek van regen, ze wist dat het daarna alleen nog maar droog kon worden, geweldig vond ze dat, zonder regen had je dat niet. Wij moesten haar gelijk geven!

Thea was gek van regen, liep ze met haar mooiste paraplu buiten en een design regenpak met sexy latex laarzen eronder, gewoon omdat het dan kon. Wij bleven liever bij de haard!

Thea was gek van regen, liep ze met haar rubber laarzen door de plassen te stampen en schreeuwde dat de wolken verantwoordelijk waren. We zagen dit nog maar weinig!

The liep graag met een camera op haar buik rond, nam ze een foto van je vertelde je dat je die kon vinden op www.pornofotoshoot.nl en liep hard weg. Ons maakte het niets uit!

Thea kotste soms zomaar voor een frituur een milkshake beker vol, lekker gemixt schreeuwde ze dan en vroeg of het de koeling in mocht? Wij namen altijd een andere frituur!

Thea liep soms zomaar een stuk met je mee, schreeuwde dan dat ze die kant niet opmoest en belde dan een taxi op je kosten. Dit gebeurde waar je bijstond!

Thea droeg graag een sjaal van olifantenslurf, als iemand er dan nakeek deed ze de Rolo reclame na, en zong dan NAnanaNAnana. Wij keken wel uit!

Thea drukte soms zomaar een punt recht tussen je ogen, ging je verder als Hindoe door het leven. Dit ging sneller dan je kon denken!

Thea was gek op het spelen op instrumenten, stak ze de trombone in haar kont en belde de trombonedienst met de mededeling dat er wat verstopt was. Wij lieten haar niet zitten!

Thea was gek op het spelen op instrumenten, nam ze een hobo uit de kast en schreeuwde dan dat ze hem geholpen had. Wij discrimineerden de Hobo echt niet!

Thea was gek op het spelen op instrumenten, nam ze een tuba en zette het op een hoofd van een argeloze voorbijganger en schreeuwde dan,  nu nog een kleedje kopen! Wij bliezen het liever niet op!

Thea was gek op het spelen op instrumenten, nam ze twee bekkens en sloeg die keihard op elkaar, meestal brak één van de bekkens wel. Wij hielden de oudjes bij haar weg!

Thea was gek op het spelen op instrumenten, gooide ze een klarinet in het water en dan maar wachten tot dat er vis in zwom. Wij moesten ervoor boeten!

Thea was gek op het spelen op instrumenten, zette ze een harp midden op straat en schreeuwde keihard dat je  het engeltje zag als je je erop dood reed. Wij zagen liever niet iets met een vleugel!

Thea was gek op tuinieren, zette ze overal kabouters neer om het gezellig te maken daarna schoot ze met een windbuks de oogjes eruit, ze hield niet van staren. Wij gaven nieuwe met haar verjaardag!

Thea was gek op tuinieren plante ze overal tuinbanken neer en dan maar zitten, gewoon waar ze maar wilde. Je zag dit te weinig!

Thea was gek op tuinieren liep ze op blote voeten door de tuinaarde, contact schreeuwde ze dan. Wij namen dan gewoon de telefoon!

Thea hield niet van daksingels ze liggen er altijd in groepen en toch blijven ze singel. Wij zagen toch liever dakpannen!

Thea was gek op zwart dakleer, stond zo sexy als vanuit haar zolderraampje op haar schuurdakje keek. Wij namen liever dakpannen.

Thea had niet graag dakgoten van grijs PVC,  stond zo goedkoop, leek te veel op haar jurkjes. Wij zagen ook liever zink!

Thea was graag apart, stond ze smorgens met de billen tegen het raam met een rolfluit in haar kond, met een briefje aan het einde “Smorgens!” Je zag dit maar weinig!

Thea was graag appart, schilderde ze haar huis een andere kleur dan de buren en legde een fietspad naar haar voordeur aan. Je zag dit nog maar weinig!

Thea hield van verwerken deed ze de hele dag, gewoon werken vond ze voor de simpele mens, voed de geest niet vond ze. Wij moesten onze kinderen voeden!

Thea zat soms uren op het toilet, gewoon omdat ze daar het mooiste uitzicht had, nam ze eten en drinken mee. Wij hadden de kalender ergens anders neer gehangen!

Thea had een I-phone gekocht, gewoon om mee te bellen, deed ze alleen thuis anders kon het gestolen worden, Je zag dit nog maar weinig!

Thea hield graag theekransjes, met cakejes en limonade, thee zette ze niet, vond ze zonde voor één persoon. Wij mochten ook nooit komen!

Thea trapte elke dag wel in een hondendrol, maakte haar niets ze had toch schoenen aan, plassen die deed ze ook, gewoon er dwars doorheen. Wij hadden er ook schijt aan!

Thea kamde elke uur haar haren met een vlooienkam, was verstandig vond ze, een halsband vond ze minder, stond zo SM. Wij lieten haar los lopen!

Thea maakte graag een puinhoop van haar leven, gooide het uiteindelijk in de kliko en begon weer aan een nieuwe puinhoop. Wij hielden het graag opgeruimd!

The hield niet van doden herdenken, hebben ze niets aan, je kan beter aan de overlevenden denken, die maken nog steeds dezelfde fouten. Wij vonden dat ze ergens gelijk had!

Thea  hield van harde muziek, kon ze zo lekker op pogoën, raakte ze iedereen op het gezicht die ze niet mocht. Wij vertrokken meteen als ze muziek opzette!

Thea ging met Koninginnedag op straat staan met een misthoorn en een pet voor haar op de grond, mensen kochten haar weg. Wij misten hier niets aan!

Thea deed op Koninginnedag graag het trucje met het tafelkleed, een ruk en alles lag op de grond, op de grond donderde de kinderen om, lachen zei ze dan. Wij liepen er op veilige afstand achteraan!

Thea maakte het soms wel heel erg bont, pakte ze een zeehonden knuffel af van een kind rukte het voor de ogen open en zette het vachtje op haar hoofd. Wij droegen liever een pet!

Thea schopte graag tegen alles, droeg ze speciale klompen voor met spijkers in de neus, die hadden er alleen andersom in gemoeten. Wij droegen beenbeschermers!

Thea verstopte de eieren ongekookt in huis, als er een paar niet gevonden werden kon ze naar een maand op de lucht af. Wij zochten niet hard!

Thea maakte met Pasen altijd een haas klaar, gewoon voor smorgens in bed, met een ei in het bekkie tussen de tandjes. Wij hielden het bij het ei!

Thea hield niet van Pasen, ze vond het vervelend dat mannen dan bij haar naar haar eieren wilden zoeken. Wij vonden liever niets!

Thea had een smartphone, ze zette het nooit aan, ze hield niet van slimme dingen, maar ze wilde wel kunnen zeggen dat ze het had. Wij hebben een Iphone!

Thea droeg latex onderbroeken, kon ze alles laten lopen zonder dat anderen het merkte, ze waren ook zaad en bacterie dodend. Wij wilden dit niet weten!

Thea maakte het soms wel heel erg bont, pakte ze een zeehonden knuffel af van een kind en zette het vachtje op haar hoofd. Wij droegen liever een pet!

Thea liep soms km lang achteruit over straat, net zolang dat ze met haar achterhoofd tegen een lantaarnpaal aan smakte, had ze wat op verjaardagen te vertellen. Wij bedachten wel iets!

Thea draaide soms uren lang pirouettes aan de kade, net zolang dat ze in het water flikkerde, werd ze gered, had ze wat op verjaardagen te vertellen. Wij droegen liever een droog pak!

Thea was gek op trio’s, ging ze met drie vriendinnen in de stad zingen op het plein, omstebeurt moest één dame haar mond houden. Wij hadden het een kwartet genoemd!

Thea ging graag de stad in met een rugzak en een camera op haar borst, voelde ze zich toerist in eigen stad, zag je meer zei ze. Wij probeerden dat ook!

Thea trapte soms zomaar een Indiër in elkaar, gewoon omdat ze niet wilde discrimineren. Wij hadden niet getrapt!

Thea droeg graag bond en blauw, trok ze niets aan en dan de straat op, schreeuwde ze dit is mijn eigen bond, en niet van een ander. Wij zagen haar van de kou blauw worden

Thea maakte graag cocktail, ze mengde op kleur, smaak deet er niet toe, benzine, olie en honing als het maar mooie laagjes gaf. Wij vonden het meer iets voor de Finnen!

Thea brande haar eigen DVD’s hele stapels tegelijk, was goedkoop had ze gehoord, je zag de rook al op een twee KM afstand. Wij branden mooi onze eigen DVD’s.

Thea was geregeld haar poes kwijt, hing ze een foto bij de supermarkt met GEZOCHT en haar telefoon nr. erbij. Diegene die belden wilde enkel haar poesje helpen zoeken. Wij hadden de foto er niet bij gedaan!

Thea maakte graag zandtaartjes van cake, was lekkerder en ze bleven langer heel. Wij begrepen haar deze keer!

Thea maakte het niets uit als je haar kees noemde, ze luisterde toch nooit. Wij tikten altijd op haar schouder!

Thea was verslingerd aan haar fiets, poetste het elke dag op en dan hing ze het weer in haar berging. Die van ons waren al versleten!

Thea hield van vissen, vroeg ze of je vandaag nog gemasturbeerd had, of, of je relatie nog relatie was. Wij meden die vragen ze gingen ons te diep!

Thea hield van vissen, moesten gewoon mee eten met de pot, flikkerde ze gewoon een kg asperges in de pot, niet elke dag, soms ook gehaktballen. Wij aten ook graag vissticks.

Thea hield van vissen, aaide ze graag tegen de schubben in, zwemmen er nu drie kaal in haar kom rond. Wij gooiden liever een hengeltje uit!

Thea hield van straatwerk, trok ze een heupbroek aan en dan maar straten, mooi met zo’n bouwvakkers decolleté. Wij wisten niet waar we moesten kijken!

Thea prikte graag een vorkje mee, liep ze rondjes om de tafel en nam telkens wat van een ander zijn bord. Wij aten direct ons vlees op!

Thea roerde graag in kopjes, sneed ze het schedeldakje eraf en dan maar roeren. Wij dronken niet mee!

Thea liep graag met een masker op van een vampier, liep ze naar een kind en vroeg of ze zijn bloed mocht drinken. Van haar moeder geleerd die kon haar bloed wel drinken!

Thea ging tijdens het tandenpoetsen altijd wijdbeens voor de spiegel staan stond ze stabieler als ze op de open  zenuwen ging poetsen. Wij gingen gewoon naar de tandarts!

Thea maakte van koffie drinken een waar feestje, zette ze een hoedje op en gooide confetti in de lucht en dan maar koffie drinken. Wij zagen dit nog maar weinig!

Thea stapte elke ochtend in de Lijnbus naar het centrum, ze dacht dat ze dan afviel, nam ze een extra gebakje bij de Hema. Wij namen de fiets!

Thea lijnde elk uur van de dag tussen de maaltijden door, kon ze dan wat meer eten. Wij vonden het vet!

Thea bedacht haar eigen dieet, want volgens haar werkt elk dieet als je er maar in gelooft. Wij geloofden niets!

Thea zag voor het eerst weer is familie, sloeg ze hem recht op zijn snuit, zo hebben we wat goed te maken zij ze dan en gaf hem een kus. Wij stonden er bij!

Thea wond zich graag op over kleine dingen, over grote dingen kon ze zich al jaren niet meer opwinden. Wij hielden onze broek aan!

Thea maakte graag brokken, reed ze met haar scootmobiel naar de bakker en vroeg dan het recept voor de speculaasbrokken. Wij aten er graag van mee!

Thea hield van de zon, stond ze na het douchen als een pelikaan met haar armen wijd te drogen in de zon, op haar platje. Wij namen liever een handdoek!

Thea voelde de lente overal, het kriebelde over haar hele lijf, de luizeneitjes waren uitgekomen, lente is nieuw leven zij ze dan. Wij zette er de brandweer spuit op!

Thea reed in een landrover, reed ze door de berm en schreeuwde dan naar file rijders dat ze de boel maar ophielden in die sportauto’s. Wij reden graag mee!

Thea reed graag rond met een aanhanger, het was de enige die ze had. Wij vonden haar ook wel is lief!

Thea had een smartphone besteld, wist niet hoe het werkte maar ze vond het zo’n mooi woord op een verjaardag. Wij hadden er ook één.

Thea sleepte graag met een betonblok over straat richting de gracht, als iemand haar dan aanbood of ze hulp nodig had kon zhij meeslepen. Wij lieten haar gaan!

Thea snoof aan deurkrukken wist ze precies wie er naar binnen was gegaan, bepaalde of ze op krukken of lopend naar binnen ging. Wij vonden het zielig

Thea roerde graag in haar koperen ketel, gooide er groenten en lekkere en maakte het af met zand, kon ze het weggooien ze hield niet van soep. Wij zaten voor niets aan tafel!

Thea deed tochtstrips langs de randen van haar slip, ze vond het beroert als de mannen door hadden dat ze tochtig was. Wij wilden het niet weten!

Thea liep met een kettingzaag over straat, voorkwam dat ze aangesproken werd op haar Wendy van Dijk masker, kon ze zonder handtekeningen te hoeven zetten over straat. Je zag dit maar weinig!

Thea tilde mensen op straat, vroeg ze hun ID kaart en portemonnee en greep ze dan vast en tilde ze zeker 10 cm op. Wij sprongen snel ff op!

Thea was gek op bierworsten, vrat ze er 12 op en schreeuwde dan “een dozijn” en stak dan haar handen in de lucht en kotsten het weer uit. Wij maar wachten op een gross!

Thea hield van vogels, zette ze ze in een gesloten kartonnen doos buiten op het balkon, konden ze geen tocht vangen. Wij zetten ze in een hok!

Thea riep altijd maar dat ze zo moe was en honger had. Wij vonden dat 3e wereld mensen honger hadden en dat wij pas moe werden van haar gezeur!

Thea mixte gras met balletjes en dronk het dan op, zo voelde zij zich toch een beetje voetbalvrouw, ze moest wel wennen aan het balletjes slikken. Wij waren liever hooligan!

Thea stond tijdens het stofzuigen altijd gebukt dat was ze bij het zuigen gewend geraakt, was niet goed voor haar rug. Wij gingen niet hoger staan!

Thea ontwikkelde graag foto’s sloeg ze een kind vol op het gezicht en dan maakte ze een foto van de schreeuwende ouders. Wij maakten dat we wegkwamen!

Thea gooide graag Fanta. in haar koffie, elke keer wat anders, soms kwamen er rookwolken vanaf, deed ze iets met blauw erin. Wij vonden het te fantasievol!

Thea zette wel is een tafelpoot aan haar pannenset vast, kon ze vanaf de keukenstoel koken, daarna monteerde ze het weer terug. Wij aten wel is mee!

Thea maakte een puinhoop van andermans leven, had ze niet door, maar meestal was een tweede bezoek niet meer mogelijk. Wij namen namens haar gepast afscheid!

Thea vloog graag helikopter, vond het heerlijk met een knuppel tussen haar in te spelen, recht de hemel in. Wij vonden het vervlogen tijden.

Thea schreeuwde altijd over straat naar loslopende vrouwen “zoek dekking” en gooide dan het www adres van RP naar hun hoofd. Wij lieten dit niet gebeuren!

Thea sloeg soms door, begon ze te trillen en te tieren, ondertussen zaten de drumstokjes onder het zweed. Wij konden niet tegen het geschreeuw!

Thea droeg altijd een hoofddoekje, gewoon in haar broekzak, was ze toch solidair vond ze. Wij dragen er nu ook één!

Thea had vaak vette pech, dan waren haar patatjes op. Wij deden hier niets aan!

Thea had gehoord dat hout kon gaan werken, kocht ze een plank, ging ze wachten totdat het aan het werk ging. Wij waren ook liever lui dan moe!

Thea had de mond vol van mannen. Wij vonden één tegelijk wel genoeg!

Thea hield graag enquêtes, ze vroeg mensen dan of ze het er mee eens waren. Wij zeiden altijd ja!

Thea liep voortdurend rond met een vinger in haar mond en kond, boeren en scheten vond ze zo ordinair in het openbaar. Wij deden het haar niet na!

Thea had een I pad, ideaal, was gewoon recht toe recht aan geen gedoe met bochtjes gewoon een I pad, recht op haar voordeur af. Wij gebruikten het altijd!

Thea ging door het stof voor een kerel, gooide ze zo de stofzuigerzak door de kamer en dan maar kruipen, wachtend op een nieuwe zuigzak. Wij maakten dat we wegkwamen!

Thea was gek op muziek, zette ze de hostie band op, muziek eten en drinken daar draaide het om en vooral het delen ervan. Wij snapten de kleurcode niet!

Thea kon rekenen en lezen, ze rekende nergens op en las anderen de les. Wij vonden dat toch dom!

Thea kon enkel rekenen en lezen, ze nam dan de linker enkel en deed dan de vlekjes maal de haartjes, zo las ze dan je toekomst. Wij zaten er enkel om te lachen!

Thea kon lezen en rekenen zei ze, las ze een som en rekende het uit, praten deed ze dan niet, ze kon geen drie dingen tegelijk. Wij wisten dan nooit de uitkomst.

Thea kon lezen en rekenen, nam ze één moeilijk woordje en gebruikte het dan een hele dag, ze rekende er op dat mensen het niet begrepen. Wij vonden het te eenvoudig!

Thea had kast Billy gekocht bij Ikea, zette ze op haar slaapkamer kon ze van Bil.. gaan. Wij vonden dat ze eerst maar is een vriendje moest hebben!

Thea bevroor graag haar huisdieren, deed ze met een camera en een computer, om de vier seconden bevroor ze dan het beeld. Wij vonden het vertragend werken!

Thea zong altijd hiephiephiep hoera omdat ze hoerb niets vond, dat was toch te veel Aldi. Ons maakte het niks!

Thea vond het allemaal KUT op TV maar kon het maar niet laten HP DVD’s op te zetten. Wij vonden het te simpel!

Thea woonde graag op kamers, ging ze op de tweede verdieping zitten boven de kamers in een studio en dan maar wonen. Wij woonden graag vrij!

Thea bonkte uren lang met haar hoofd tegen de muur, ze had het portret door een fotograaf laten inlijsten in staal. Wij vonden het een rot herrie!

Thea had leren schoenen gekregen, waren beter voor haar, ze hield niet van leren en gooide ze dwars door het  raam. Wij wisten wel beter!

Thea hield van verhuizen, sloopten ze al haar muren weg en bouwde nieuwe om haar spullen heen op. Wij wisten dat de Heremietkreeft dit slimmer deed!

Thea was gek op de wind, ging ze buiten staan met haar mond open hoefde ze zelf niet te ademen en soms ook niet te eten. Wij deden het haar niet na!

Thea maakt haar eigen condooms, ze had een rubberboom in haar achtertuin staan, haar vrienden gebruikte ze als mal. Wij bleven echt wel uit de buurt!

Thea had gister veel over vandaag nagedacht, bleek ze donderdag in haar hoofd gehad te hebben en het is nu zaterdag! Wij kwamen gewoon elk weekend!

Thea liep dagen met een toetsenbord op haar borst rond, mocht je op haar knoppen drukken, liefst de tab en de + toetsen. Wij wisten wel beter!

Thea liep graag trap, kwam je lekker snel hogerop, dat lukte haar niet achter een bureau. Wij solliciteerden liever intern door!

Thea maakt graag gaten in haar tuin, leek het net alsof ze een hond had, bleven de boeven weg. Wij vonden dit slim.

Thea liep graag op haar tenen alleen was dat kruislings stappen zo’n gedoe, ging ze maar op die van anderen staan. Wij trokken onze tenen in

Thea kwam altijd rond 18:30 uur aan, kocht ze een stuk varken en propte er een pond in, op tijd aankomen was voor haar geen probleem. Wij waren meestal te laat!

Thea haalde bij de groenteboer graag haar vlees, als die weer niets had at ze vegetarisch kon ze dan zelf niets aan doen. Wij aten dan vaak mee!

Thea had wat gehad met Dick Tator, geweldige vent, wist wat hij wilde, leeft nu in haar schuur kon hij doen wat hij wil. Wij beleven uit de buurt!

Thea liep graag over straat met een vloerkleed met grasprint op haar schouder, kon ze overal neerleggen. Wij wilden wel mee picknicken.

Thea had een kunstgebit, had ze laten maken door Nico de huiskunstenaar,  net voordat de subsidies er af gingen. Wij waren te laat!

Thea gebruikte haar onderbroek als bovenbroek zette ze er pijpen aan, van de bovenbroek knipte ze ze eraf werd dan een onderbroek. Ingewikkeld vonden wij!

Thea schopte soms zomaar een kat naar de filistijnen, gewoon omdat het klote beesten waren en ze ze toch een reis gunde. Wij waren het er mee eens!

Thea gebruikte de OVchipkaart om deuren te openen zonder dat ze het aangepast had, gewoon in de sponning drukken, klik! Wij deden het ook al.

Thea leidde mensen op tot ouders, was om gevraagd,had geen nut,ouder wordt ging vanzelf,als je de ruimt maar kreeg. Wij waren hier mee eens!

Thea gooide soms zomaar een blik op het vuur, ze hield het scherp in de gaten, net zo lang totdat het blik klapte. Wij klapten dan ook!

Thea hield van sporten, ze poetste ze elke dag op en ging dan over de sporten op en neer lopen. Je zag dit nog maar weinig.

Thea vond armen maar raar, je kon er iets mee vastgrijpen zonder dat je kon bezitten, zij vond mensen die dit niet begrepen maar arm. Wij ook!

Thea had een gouden strot, liet ze louter champagne door heen lopen, zingen deed ze niet, voor je het wist werd het rauw. Wij zagen dit graag!

Thea hield van worst op 38 graden, ging ze naar de Hema, kocht een verse, stopte het dan in haar warmhouddoosje en nam het dan thuis tot zich. Wij vonden het te sappig!

Thea was gek op vogels, ging ze in de tuin van de buren roodborstjes neerschieten, opzetten en dan maar kijken. Wij vonden het meervoud niet kloppen!

Thea hield van hard rijden, ging ze met mach 3 over een woonerf, raakte de kinderen en zette dan haar step tegen een boom. Wij zagen dit te weinig!

Thea had het niet zo op het volgende, bleef liever bij het oude, had ze tenminste nog wat aan haar kolenfornuis. Wij aten nooit mee!

Thea stond graag op een podium, haar timing was uniek, was geen tweede van. Wij waren daar blij om!

Thea hield van krokodillen, ze kon er tassen en laarzen uitzagen. Wij wilden dat ook maar durfden het niet.

Thea was gek op zingen, ging ze in de badkamer zitten en zette ze een opera op, liet ze die mensen zingen kon zij douchen. Wij zongen zelf!

Thea hield niet van Waarzegsters, ze wist zelf wel Waar ze was, had ze zo’n trol niet voor nodig, leek wel sesamstraat riep ze, Waar, Daar…….. Wij vonden het ook niks!

Thea was gek op Rusland, de mannen konden hier zo mooi laag zingen en zwaar kijken, vond ze sexy, daarna ging ze op de troika vodka drinken, Wij deden graag mee!

Thea ging graag fierljeppen, zette ze zo’n stok in gootsteen en klapte ze zo naar de nadere kant met haar kaak op het keukenkastje. Wij beleven het ook proberen!

Thea hield niet van inzet, moest ze steeds douchen met kleren aan,  waardeloos, geen zweet a.u.b. was haar levensmotto. Wij gingen naar bed!

Thea maakte graag thee in een prullenbak, heet water erop en klaar, zeker met vleesresten was de smaak een waar feest. Wij renden hard weg!

Thea was Rock & Roll, reed ze in haar blauwe Renault Megane  rond met blonde pruik op en haar middelvinger in de lucht. Wij maakten ons uit de voeten!

Thea was Rock & Roll, reed ze in haar blauwe Renault Megane rond met een kapotte uitlaat, kijken wat de agenten doen zij ze dan. Je zag dit nog maar weinig!

Thea was Rock & Roll, reed ze met haar arm uit het raam in haar blauwe Renault Megane rond, was er tenminste “iets” blauw. Wij stapten niet in!

Thea schreeuwde op straat altijd CUT, CUT, CUT, niemand begreep haar totdat haar kat kwam aanlopen. Wij zochten zo’n zwart bordje!

Thea schreeuwde graag op straat dat ze naakt was onder haar kleren, daarna maakte ze te diepe buiging. Je zag dit nog maar weinig!

Thea hield niet van relaties, moest ze te veel instoppen, ze wilde zelf ook wel is wat ingestopt hebben, maar dat was ook alleen maar tijd. Wij waren weg!

Thea sloeg soms zomaar iemand met een hamer op zijn harses, gewoon omdat zijn haar niet goed zat. Wij sloegen liever de spijker op zijn kop.

Thea, maakt zelf zonnebrillen, van die grote met een gele zon op het montuur, kon je het ook in de winter dragen. Wij liepen er ook meer rond!

Thea had graag camouflage kleding aan, als ze dan voor een rode muur stond zag je haar niet. Wij droegen liever groen!

Thea der vader was er ooit vandoor gegaan, kwam hij een uur later weer thuis met pim pam pet, moesten we meespelen. Tegenwoordig zie je dit niet meer.

Thea hield er van om naar Engeland te zwemmen, onderweg maakte ze ook nog een 30M duik. Wij volgden haar op de voet.

Thea liep soms uren rondjes om de kerk, tekende dan een clown op een grafzerk en schreeuwde dan lachen he. Wij bleven uit de buurt.

Thea wilde stoppen met werken want ze was zo moe, maar ze moest eerst nog beginnen met werken om te kunnen stoppen, wij werden hier moe van.

Thea haalde de balletjes uit de ballpoints, boorde er een gaatje in en maakte er een halssnoer van met wol, wij droegen er nu ook één.

Thea was graag ziek, kon ze de hele dag temperatuur meten, deed ze met een oventhermometer, dat paste beter, wij moesten het steeds plaatsen.

Thea was graag ziek, stampte ze met haar stok op de grond en moesten wij komen met cola en hamburgers, kotste zo lekker, wij vonden het niets.

Thea was graag ziek, lag ze de hele dag te snurken tussen de vette lappen, anders moest ze overdag op de bank slapen, wij wisten wel beter.

Thea liep dagen over straat te paraderen met een uitgerolde rolmaat aan haar kont, nieuwe mode, ze noemde het afgepast, wij droegen het ook.

Thea had vier dildo’s in de kast staan, net als vier paar schoen, vier jurken en vier broeken, het paste haar niet meer, wij wilden hier niets van.

Thea zaagde graag stoelpoten korter, kon ze makkelijker soep eten, soep in de juskom en ze liet het zo de keel inglijden, wij vonden dat slim!

Thea moest vaak overgeven, als ze het echt niet meer trok gaf ze zich over aan een goed glas wijn, wij deden graag mee.

Thea kleide graag mobiele telefoons, gewoon omdat die zo lekker in de hand lagen, je wilde er zelf ook zo één, gewoon omdat ze niet overgaan.

Thea hield van de feestdagen, kon ze het huis versieren, durfde ze op haar verjaardag voor zichzelf niet te doen, wij gingen wat vaker bij haar langs.

Thea ramde soms zomaar een voorbijganger op zijn neus, “zo die zit” en dan ging ze iets uit Pinoccio voorlezen, je hoorde dit nog maar weinig.

Thea hield van wegwerpaanstekers, ze kon ze zo mooi door de lucht werpen, een gele leek dan net de zon, wij deden graag mee.

Thea verminkte nummerborden, liep ze met gele verf rond en dan maar kalken een R werd al snel een P, het maakte ons niets uit.

Thea verharde graag de wereld, ze sloeg iemand op zijn aangezicht of ze ging betontegels leggen, wij vonden het te hard.

Thea deed wel is zand in haar ondergoed, dat schuurde zo lekker, had ze minder last van jeuk, je deed hier niets aan.

Thea schreef graag gedichten, geen zin rijmde maar dat maakte haar niet uit als de stilte maar gedicht werd, wij vonden dat laatste poëtisch.

Thea hield van cadeautjes ze liet alle 83 boodschappen in de supermarkt inpakken bij de service desk  had ze thuis een klein feestje, wij deden mee.

Thea maakte de roe van staaldraad, dan hoefde ze niet zo lang door te slaan, wij konden hard rennen.

Thea hield niet van pakjes avond, na 3 pakjes was ze het omkleden al zat en zette ze de schaar erin, wij haalden het tot 5 pakken.

Thea hield de stoute kinderen in een plastic zak in plaats van een jutte, werden ze sneller rustig, wij waren er al bang voor.

Thea schoor in december haar baard niet, ze levelde graag met Sinterklaas, mocht ze misschien ook op een schimmel zitten, wij gaven haar gelijk.

Thea sloeg soms zomaar een hulp Sint in elkaar, kon die zelf ook om hulp roepen, we zagen dit nog maar weinig.

Thea hield van kinderen, ze had er al 6 op zolder, nu nog een paar voor in de voortuin, stond zo gezellig, wij bleven uit de buurt.

Thea hield niet van strooigoed, ze raakte verstrooid van al die soorten snoep, ze gooide het dan ook meteen in een hoek, wij aten daaruit.

Thea maakte sneeuwballen met gehaktballen van een schoonmoeder erin, keihard en meedogenloos, en wij maar bukken.

Thea maakte glühwein met Spaansepeper hoefde ze het niet op te warmen en was het toch heet, wij bleven uit de buurt.

Thea liet tijdens het schaatsen warme winden, windwakken maken, ze vond het zo’n gaaf woord, wij reden liever voor haar uit.

Thea maakte graag sneeuwpoppen, rolde ze een bejaarde net zo lang in de sneeuw rond tot ze in sneeuw ingepakt was, wij bleven uit de buurt.

Thea hield van Pinguïns, liet ze invliegen en maakte ze dan klaar met een lekker wildsausje, wij aten mee.

Thea liep met sneeuw rond in een witte berenvacht met masker, lekker warm en ze maakte de kinderen er bang mee, wij deden het in onze broek.

Thea scheet soms zomaar haar broek vol, deed een speen in haar mond en schreeuwde om haar moeder, wij hadden dat minder.

Thea ruilde om de dag met een klacht haar computer om, ze had na 11 jaar nog steeds een nieuwe, ze bleef maar installeren, waar had je anders een computer voor.

Thea noemde haar hond politie, vond ze prachtig als ze in het park liep en haar hond terug riep, wij reageerden niet meer.

Thea maakte zich kwaad over concerten, te veel herrie en te weinig echte muziek ze ging liever niet, maar ze maakte zich graag kwaad, tja.

Thea liep graag in sportkleding, ging ze liggen pitten in het park en als ze daarna nog energie had sloeg ze deuken in een eend, wij werden daar moe van.

Thea maakte graag een praatje, ze wist alles van de opbouw van teennagels en aardbijen, van piepschuim wist ze alles, het maakte ons gek.

Thea pakte rond sinterklaas altijd een zak, trapte ze hem in één of andere hoek, net zo lang dat hij marsepijn had, wij wilden gewoon pepernoten.

Thea hield van aardappels schillen, ging ze daar tekeer in de keuken, ze zong er altijd iets van André van Duin bij, Je zag dit nog maar weinig.

Thea hield graag agenten aan, ze vroeg ze dan of ze ook zwart ondergoed droegen en ook, waarom dan niet, je maakte het dagelijks mee.

Thea, boerde graag haar eten op, na een half uur, kon ze het beter kauwen, ongelofelijk praktisch vonden wij het.

Thea sprak graag zwervers aan op hun gedrag, lapzwansen, schooiers, landlopers, daarna sloeg ze een tientje stuk in de kroeg, triest maar waar.

Thea sloopte graag zonnewijzers, je mocht niet wijzen vond ze, wij gaven haar gelijk.

Thea droeg graag een bloemetjes jurk, ging ze borduren en theedrinken, daarna sloeg ze een bejaarde op het gezicht, wij hielden ook niet van stereotype.

Thea ging graag varen, deed ze een pont na, bracht ze kinderen naar de overkant, daarna was ze weg, wij genoten hiervan.

Thea maakte graag debielen overstuur, ging ze voor ze staan en stak haar vingers in der neus en schreeuwde “spaghettisliert” wij snapten dit, de debielen niet.

Thea snoot haar neus het liefst in een gebruikte onderbroek, scheelde papier zei ze, wij waren ook graag ecologisch bezig.

Thea vond koeien maar rare beesten, ze roepen steeds boe en niemand schrikt ervan, wij schrokken ook nooit

Thea dacht dat minderjarigen op 29 februari jarig waren en zo doende minder in hun leven jarig waren, wij wisten wel beter.

Thea verkeerde veel met dezelfde man zij noemde dit dan ook verkering, wij vonden hem verkeerd.

Thea sloeg soms zomaar een peuter de wisseltandjes uit het bekkie, hadden ze toch niet meer nodig, wij accepteerden dit.

Thea trok haar houtje touwtje jas graag andersom aan, ging ze op de grond liggen met haar hoofd opzij, link maar gaaf vonden wij het.

Thea bakte zelf haar stoeptegels, gooide het bij de politie door de ramen en schreeuwde “oud ambacht! geniet ervan”. Wij vonden het kunst!

Thea stond soms uren op een windje te wachten op het plein, als deze dan geweest was trok ze haar broek omhoog en ging, wij tolereerde dit.

Thea hield niet van bommeldingen, ze werd er niet blij van, al die troep van die beer met die stomme kat, wij snapten dit.

Thea zag dat sinterklaas aangekomen was, zij zelf kon goed van de pepernoten afblijven, wij dan weer niet.

Thea hield van rukwinden ging ze buiten staan en liet ze der koffie uit haar handen rukken, gewoon omdat ze nieuw servies wilde, je zag dit weinig.

Thea stemde PVV gewoon omdat ze vond dat er wat bij anderen moest veranderen, zij was normaal, wij durfden dat niet te zeggen.

Thea liep soms dagenlang de PC hoofdstraat op en neer, midden op straat  trok ze dan een putdeksel open om te kotsen, wij zagen dit maar weinig.

Thea belde soms wel vier keer per uur haar buren op, krijste dan dat ze weer naar de wc moest, wij vonden dat ze wel vaak moest plassen.

Thea won een ton, ze rende er meteen mee naar de bank en zette het ernaast als prullenbak, wij gebruikten het ook voor onze prullen.

Thea hield van het strand, ging ze naar Maastricht want dan miste ze het zo mooi, veel intenser vond ze, wij vonden dat ook.

Thea hield van koeien, van die lieve bonte, die originele wit zwarte met van die kleine horentjes inclusief die trouwe reeën ogen, ze at ze dan ook elke dag. Wij aten liever hamburgers!

Thea stond soms uren in de spiegel te kijken kon ze de muur achter zich zien met tandpasta erop, wij deden het na met zeep.

Thea droeg graag een broek of een rok, anders stond ze in haar blote kont. Wij wisten nu wat ze eronder droeg!

Thea ging soms uren snorkelen in de sloot achter haar huis, lag ze daar uren net met haar billen boven water. Wij zagen dit liever niet!

Thea bleef op een terras altijd staan, gewoon aan een tafeltje, dan blies ze haar koffie koud, dronk het op en at een vlaaipunt, wij wisten niet beter.

Thea rukte soms zomaar een tak van een boom en ging er dan de straat mee schoonvegen, alle eikels moesten van straat, je zag dit weinig.

Thea stond graag vroeg op om een uur of vier en dan weer naar bed kon ze zeggen dat ze ochtend mens was, wij trapten daar dan in.

Thea stond soms uren op de hoek van de kerk op een kammetje te blazen, met haar, haar in de war, gewoon omdat het niet klopte, wij snapten dit.

Thea liet graag een boer onder haar dekens, had ze ook weer is een kerel in haar bed, wij vonden het ordinair.

Thea stond soms uren in de schuur tegen het gereedschap te schreeuwen, oefenen voor idols zei ze en daarna ging ze het gras maaien, konden wij maar mee doen.

Thea stond soms uren bij een stal te kijken naar ruftende koeien, vond ze mooi als ze weer is melk dronk, wij wisten wel beter.

Thea hield van een grafstemming, moest je op het kerkhof met je bordje omhoog gaan zitten, viel al het eten eraf. Wij wisten niet beter!

Thea maakte graag overal lijstjes van, zette ze het op een rijtje en schopte ze ze kapot, vooral die van papier, het maakte ons gek

Thea hing graag alles aan de grote klok, soms draaiden de wijzers niet meer van alle rommel die eraan hing. Wij vonden het niet op zijn plaats!

Thea had krullen in haar haar, ging ze naar de timmerman en kocht ze elke week nieuwe krullen, wij vonden dat gevaarlijk.

Thea zat graag verstopt, ze at dan alleen nog maar bananen, je kon haar dan ook niet meer vinden, na drie dagen vond je haar op het toilet. Wij vonden het wat banaal!

Thea gaf iemand graag een schop en een rottrap, kon je het een stukje ingraven, stond de trap toch stevig. Wij vonden dit slim!

Thea zat graag mensen dwars, liep ze naar binnen sloeg een salontafel aan gort en ging dan op de bank zitten om te theetrutten, wij wenden eraan.

Thea sloeg soms gewoon de spijker op zijn kop, zonder hamer maar met haar mond, brak haar gebit in tweeën, wij genoten hiervan.

Thea gooide soms gewoon een mening in de groep, gaf een hoop kabaal zeker als ze er gelovigen mee omgooide, wij vonden het prima.

Thea zat soms diep in de put, je kreeg haar er dan ook haast niet meer uit, ze zat dan in het slijk vastgezogen, wij deden ons best haar eruit te krijgen.

Thea ging elke dag sporten om af te vallen, ze liep dan een trap op en liet zich er dan afvallen, ging het snelst, wij durfden het niet.

Thea zat snel aan haar plafond, elke keer weer werkte ze het bij, wij hielpen haar altijd, je wist niet beter.

Thea maakte graag de Donald Chick, ze tekende zelf, kon ze dingen laten gebeuren, wij vonden het geil en deden het na.

Thea besteld op terrassen altijd een teiltje voor de hond, kon ze der panty kousjes in wassen, het was niet anders.

Thea hakte soms een heel bos om, alle tien de bomen, had ze uitzicht op de snelweg hoefde ze geen dure autobladen meer te kopen. Je stond erbij en keek ernaar!

Thea hoekte soms zomaar iemand neer, gewoon omdat hij een snor had, moest hij maar veldwachter worden, dan kon ze dit niet doen, wij vonden het te gek.

Thea schreeuwde graag op straat dat ze naakt was onder haar kleren, daarna maakte ze een te diepe buiging. Je zag dit laatste liever niet!

Thea haalde ondertussen spaken uit rolstoelen die drukte ze dan tegen haar wang, dat was mooi, hier genoot je van.

Thea zette wel is een kerstboom in de zomer op, gewoon omdat ze aan engelenhaar wilde prutsen, je vond dit mooi.

Thea gaf wel is zo’n mep dat het hoornvlies op de oogbal opschoof, je zag het maar je deed er niets aan

Thea had ook een appel gewoon omdat iedereen er één had, ze was graag klant van Steve Jobs, werd ze ook is genaaid.

Thea zette graag een parasolvoet aan de stomp van haar buurman, gewoon omdat ze het hem gunde, dat was niet anders.

Thea had een rubberband voor de deur gespannen, ging ze zitten kijken, we speelden mee en lieten ons wegschieten.

Thea rookte rioolpijp, gewoon omdat het zo lekker rookte, dat was niet anders, later deed je dat zelf ook.

Thea gaf soms zomaar iemand een hoek, gewoon omdat ze dat nodig vond, kon die persoon er gewoon gaan staan.

Thea haalde soms uit naar haar wollen trui, tien minuten later bestond het dan ook niet meer, wij vonden dat geweldig.

Thea liet er graag gras over groeien, dan was het pad niet meer te zien, je wist dan niet waar het naar toe ging, geweldig!

Thea plantte bomen van 8 meter hoog, dan hakte Thea ze om, gewoon omdat ze haardhout nodig had, wij vonden dat slim.

Thea haalde graag de stofzuiger uit elkaar, ze wilde weten waar haar nagels bleven, je rook dat maar je deed daar niets aan.

Thea laste hekjes in elkaar zonder doorgang, mensen zochten uren naar de uitgang dat vond ze spannend. Wij keken er graag mee!.

Thea maakte graag soep met ballen, ze schoot dan de ballen tijdens het eten in je gezicht, dat vond je mooi, je genoot hiervan.

Thea kocht graag boeken, ze maakte er carnavals wagens van, wat behangplaksel en ze had weer een kop, wij vonden dat machtig.

Thea sprak mensen graag onder vier ogen, deze had ze op het plafond geschilderd, Wij vonden die kamer te opzichtig!

Thea reed graag deuken in haar auto, kon ze in een deuk liggen. Wij deden dit later zelf ook!

Thea liep graag met ballonnen, alleen blauw dan zag je ze niet als je naar boven keek, wij deden graag mee.

Thea scande graag haar kont, ging op de scanner zitten, scande het in hoge resolutie, kon ze alles zien, wij vonden het prachtig!

Thea zit momenteel in een dipje, cocktail best lekker met paprika chips, had ze zelf gemaakt, wij vonden het ook lekker.

Thea holde graag boomstammen uit, ze deed er dan gehakt in, was niet te vreten maar wij slikten het.

Thea, maakt graag zandkastelen liet ze de slotgracht vol lopen en dan lachen als er iemand in verzoop, je deed hier niets aan.

Thea pakte soms zomaar een steeksleutel, ze stak iemand neer en gaf hem dan nog een schop na, kon die zelf gaan graven.

Thea gooide graag ramen in bij gezinnen die sbs6 keken, ze hoopten dan dat ze ook in hart van Nederland kwam, dat was gaaf.

Thea trok graag je nagels eruit, ze staken anders zo vervelend door de vloer, hier was je blij mee.

Thea keek graag kontjes, mooie elegante met van die geweien erboven, wist zij veel dat het reetjes waren, wij genoten.

Thea had spanning in haar plafond, ze wist niet waar, dus sloeg ze het hele plafond eruit, veel mooier, wist je wat je gekocht had, wij vonden het best.

Thea had een fiets met twee tussen stangen, ze had geen twee ballen dus kon ze er geen last van hebben, wij wilden ook zo’n fiets.

Thea zat graag aan haar gat, die maakte ze steeds groter, kon ze er uiteindelijk in liggen zonnen, wij groeven mee.

Thea maakt haar graag kapot, ze duwde haar onder water en sloeg daarna al het vocht eruit, geweldig vonden wij het.

Thea maakte graag grapjes, zij timmerde er zo één in elkaar, het was niet anders, wij vonden het grappig.

Thea scheet op de krant, gewoon omdat ze schijtziek werd van het nieuws, daarna gooide ze het door een brievenbus com-post noemde ze het. Wij ontvingen het liever niet!

Thea had lippenstift met duopunoti smaak kon je kiezen of je haar op de wang, boven of onder lip kuste. Wij wilden niet kiezen.

Thea hield niet van politiek, elke keer als ze gestemd had zongen ze weer vals, ze gebruikt de vork nu voor het vlees. Wij vonden het lastig eten.

Thea moest stemmen, niets weerhield haar hiervan, dook ze keer op keer een pashokje in en stond ze haar ukelele te stemmen. Wij waren ontstemd.

Thea telde stoeptegels, als er dan één teveel lag haalde ze het eruit en gooide het in de gracht, gewoon omdat het moest kloppen.

Thea stond soms een uur op een zeepkist aan politiek te doen, ze riep dan steeds trottoir, gewoon omdat dat Frans was, wij durfden dat niet.

Thea wilde ooit rechter worden kon ze recht spreken, wilde ze mensen met een kromme rug mee helpen. Wij drukten onze borsten snel voorruit!

Thea voerde graag het woord, het werd wel een bende op de grond, maar ze bleef het woord voeren, wij deden hier niets aan.

Thea hield wel is een strot dicht, gewoon omdat ze de zuurstof voor zichzelf wilde hebben, je vond dat minder.

Thea maakte gezichten van toetsenborden, van de ; maakte ze de ogen de I was de neus en de ) de mond. Wij vonden het tekenend.

Thea ging soms spontaan slapen, zomaar in een bakkerswinkel, droomde ze van puntjes. Wij kochten dan een casinobrood!

Thea pakte in de kroeg graag een kruk, drukte die dan tegen haar dij en sidderde, daarna gaf ze het terug aan de kreupele. Wij wenden hieraan!

Thea drukte soms zomaar op een vreemde plaats op een krant eigen nieuws, kon ze de wereld wat mooier maken. Wij wilden dit ook wel, maar vonden het stinken!

Thea ging graag met de bus op pad, ging ze naar de supermarkt en stopte ze er een beschuit in, wij vonden dit praktisch.

Thea was zo oud als ze zich voelde, ze liep dan ook vaak met een speen in haar mond rond. Wij waren enkel maar jaloers!

Thea maakte soms dingen mee die je niet wilde weten, daarom sprak ze die dan ook nooit uit. Wij waren hier blij mee!

Thea had een hekel aan afrekenen, ging ze wel is gewoon bij een kassa staan, zei dan een uur helemaal niets en liep dan weg. je zag dit te weinig!

Thea wisselde veel van baan, ze was het snel zat en dan naaide ze gewoon weer een andere kleur aan de vlag vast. wij vonden het best!

Thea hield ook van netwerken, ze bezocht dan spontaan mensen en maakten dan de keuken schoon. Dit vonden we mooi!

Thea kocht liever een buro dan een bureau, een buro nam minder ruimte in dat vond ze praktisch. Wij gaven haar gelijk!

Thea had een trapauto, ze trapte er mensen mee maar ging er ook mee naar de supermarkt. Ze was zich van haar milieu bewust!

Thea sliep er bij problemen graag een nachtje over, alleen lukte het haar dan niet te slapen. Wij kenden dat ook!

Thea was zo oud als ze zich voelde, ze liep dan ook vaak met een speen in haar mond rond. Wij waren enkel maar jaloers!

Thea maakte soms dingen mee die je niet wilde weten, daarom sprak ze die dan ook nooit uit. Wij waren hier blij mee!

Thea had een hekel aan afrekenen, ging ze wel is gewoon bij een kassa staan, zei dan een uur helemaal niets en liep dan weg. je zag dit te weinig!

Thea wisselde veel van baan, ze was het snel zat en dan naaide ze gewoon weer een andere kleur aan de vlag vast. wij vonden het best!

Thea hield ook van netwerken, ze bezocht dan spontaan mensen en maakten dan de keuken schoon. Dit vonden we mooi!

Thea kocht liever een buro dan een bureau, een buro nam minder ruimte in dat vond ze praktisch. Wij gaven haar gelijk!

Thea had een trapauto, ze trapte er mensen mee maar ging er ook mee naar de supermarkt. Ze was zich van haar milieu bewust!

Thea sliep er bij problemen graag een nachtje over, alleen lukte het haar dan niet te slapen. Wij kenden dat ook!

Thea was zo oud als ze zich voelde, ze liep dan ook vaak met een speen in haar mond rond. Wij waren enkel maar jaloers!

Thea maakte soms dingen mee die je niet wilde weten, daarom sprak ze die dan ook nooit uit. Wij waren hier blij mee!

Thea had een hekel aan afrekenen, ging ze wel is gewoon bij een kassa staan, zei dan een uur helemaal niets en liep dan weg. je zag dit te weinig!

Thea wisselde veel van baan, ze was het snel zat en dan naaide ze gewoon weer een andere kleur aan de vlag vast. wij vonden het best!

Thea hield ook van netwerken, ze bezocht dan spontaan mensen en maakten dan de keuken schoon. Dit vonden we mooi!

Thea kocht liever een buro dan een bureau, een buro nam minder ruimte in dat vond ze praktisch. Wij gaven haar gelijk!

Thea had een trapauto, ze trapte er mensen mee maar ging er ook mee naar de supermarkt. Ze was zich van haar milieu bewust!

Thea sliep er bij problemen graag een nachtje over, alleen lukte het haar dan niet te slapen. Wij kenden dat ook!

Thea was zo oud als ze zich voelde, ze liep dan ook vaak met een speen in haar mond rond. Wij waren enkel maar jaloers!

Thea maakte soms dingen mee die je niet wilde weten, daarom sprak ze die dan ook nooit uit. Wij waren hier blij mee!

Thea had een hekel aan afrekenen, ging ze wel is gewoon bij een kassa staan, zei dan een uur helemaal niets en liep dan weg. je zag dit te weinig!

Thea wisselde veel van baan, ze was het snel zat en dan naaide ze gewoon weer een andere kleur aan de vlag vast. wij vonden het best!

Thea hield ook van netwerken, ze bezocht dan spontaan mensen en maakten dan de keuken schoon. Dit vonden we mooi!

Thea kocht liever een buro dan een bureau, een buro nam minder ruimte in dat vond ze praktisch. Wij gaven haar gelijk!

Thea had een trapauto, ze trapte er mensen mee maar ging er ook mee naar de supermarkt. Ze was zich van haar milieu bewust!

Thea sliep er bij problemen graag een nachtje over, alleen lukte het haar dan niet te slapen. Wij kenden dat ook!

Thea was zo oud als ze zich voelde, ze liep dan ook vaak met een speen in haar mond rond. Wij waren enkel maar jaloers!

Thea maakte soms dingen mee die je niet wilde weten, daarom sprak ze die dan ook nooit uit. Wij waren hier blij mee!

Thea had een hekel aan afrekenen, ging ze wel is gewoon bij een kassa staan, zei dan een uur helemaal niets en liep dan weg. je zag dit te weinig!

Thea wisselde veel van baan, ze was het snel zat en dan naaide ze gewoon weer een andere kleur aan de vlag vast. wij vonden het best!

Thea hield ook van netwerken, ze bezocht dan spontaan mensen en maakten dan de keuken schoon. Dit vonden we mooi!

Thea kocht liever een buro dan een bureau, een buro nam minder ruimte in dat vond ze praktisch. Wij gaven haar gelijk!

Thea had een trapauto, ze trapte er mensen mee maar ging er ook mee naar de supermarkt. Ze was zich van haar milieu bewust!

Thea sliep er bij problemen graag een nachtje over, alleen lukte het haar dan niet te slapen. Wij kenden dat ook!

Thea was zo oud als ze zich voelde, ze liep dan ook vaak met een speen in haar mond rond. Wij waren enkel maar jaloers!

Thea maakte soms dingen mee die je niet wilde weten, daarom sprak ze die dan ook nooit uit. Wij waren hier blij mee!

Thea had een hekel aan afrekenen, ging ze wel is gewoon bij een kassa staan, zei dan een uur helemaal niets en liep dan weg. je zag dit te weinig!

Thea wisselde veel van baan, ze was het snel zat en dan naaide ze gewoon weer een andere kleur aan de vlag vast. wij vonden het best!

Thea hield ook van netwerken, ze bezocht dan spontaan mensen en maakten dan de keuken schoon. Dit vonden we mooi!

Thea kocht liever een buro dan een bureau, een buro nam minder ruimte in dat vond ze praktisch. Wij gaven haar gelijk!

Thea had een trapauto, ze trapte er mensen mee maar ging er ook mee naar de supermarkt. Ze was zich van haar milieu bewust!

Thea sliep er bij problemen graag een nachtje over, alleen lukte het haar dan niet te slapen. Wij kenden dat ook!

Thea was zo oud als ze zich voelde, ze liep dan ook vaak met een speen in haar mond rond. Wij waren enkel maar jaloers!

Thea maakte soms dingen mee die je niet wilde weten, daarom sprak ze die dan ook nooit uit. Wij waren hier blij mee!

Thea had een hekel aan afrekenen, ging ze wel is gewoon bij een kassa staan, zei dan een uur helemaal niets en liep dan weg. je zag dit te weinig!

Thea wisselde veel van baan, ze was het snel zat en dan naaide ze gewoon weer een andere kleur aan de vlag vast. wij vonden het best!

Thea hield ook van netwerken, ze bezocht dan spontaan mensen en maakten dan de keuken schoon. Dit vonden we mooi!

Thea kocht liever een buro dan een bureau, een buro nam minder ruimte in dat vond ze praktisch. Wij gaven haar gelijk!

Thea had een trapauto, ze trapte er mensen mee maar ging er ook mee naar de supermarkt. Ze was zich van haar milieu bewust!

Thea sliep er bij problemen graag een nachtje over, alleen lukte het haar dan niet te slapen. Wij kenden dat ook!

Thea hield van Tuinieren, wel de protestanten want die maaide het gras zo mooi kort, wij vonden het te idealistisch.

Thea was zo oud als ze zich voelde, ze liep dan ook vaak met een speen in haar mond rond. Wij waren enkel maar jaloers!

Thea maakte soms dingen mee die je niet wilde weten, daarom sprak ze die dan ook nooit uit. Wij waren hier blij mee!

Thea had een hekel aan afrekenen, ging ze wel is gewoon bij een kassa staan, zei dan een uur helemaal niets en liep dan weg. je zag dit te weinig!

Thea wisselde veel van baan, ze was het snel zat en dan naaide ze gewoon weer een andere kleur aan de vlag vast. wij vonden het best!

Thea hield ook van netwerken, ze bezocht dan spontaan mensen en maakten dan de keuken schoon. Dit vonden we mooi!

Thea kocht liever een buro dan een bureau, een buro nam minder ruimte in dat vond ze praktisch. Wij gaven haar gelijk!

Thea had een trapauto, ze trapte er mensen mee maar ging er ook mee naar de supermarkt. Ze was zich van haar milieu bewust!

Thea sliep er bij problemen graag een nachtje over, alleen lukte het haar dan niet te slapen. Wij kenden dat ook!

Thea was zo oud als ze zich voelde, ze liep dan ook vaak met een speen in haar mond rond. Wij waren enkel maar jaloers!

Thea maakte soms dingen mee die je niet wilde weten, daarom sprak ze die dan ook nooit uit. Wij waren hier blij mee!

Thea had een hekel aan afrekenen, ging ze wel is gewoon bij een kassa staan, zei dan een uur helemaal niets en liep dan weg. je zag dit te weinig!

Thea wisselde veel van baan, ze was het snel zat en dan naaide ze gewoon weer een andere kleur aan de vlag vast. wij vonden het best!

Thea hield ook van netwerken, ze bezocht dan spontaan mensen en maakten dan de keuken schoon. Dit vonden we mooi!

Thea kocht liever een buro dan een bureau, een buro nam minder ruimte in dat vond ze praktisch. Wij gaven haar gelijk!

Thea had een trapauto, ze trapte er mensen mee maar ging er ook mee naar de supermarkt. Ze was zich van haar milieu bewust!

Thea sliep er bij problemen graag een nachtje over, alleen lukte het haar dan niet te slapen. Wij kenden dat ook!

Geef een reactie